Uvjeti dostave

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 500,00kn.

Sve narudžbe na području Zagreba isporučuju se idući radni dan (za artikle na lageru- označeno kao dostupno odmah).

Rok isporuke unutar Hrvatske je 1-2 radna dana. Osim za otoke i mjesta pod posebnim režimom dostave. Za dostave koristimo kurirsku službu DPD, raspored dostava možete vidjeti na ovom LINKU

Dostava se iznimno naplaćuje iako je narudžba veća od 500,00 kn ako se u narudžbi nalaze artikli na sniženju ili artikli u kategoriji papirne konfekcije za koje se dostava naplaćuje po težini u tablici niže.

Cijena dostave iznosi 29,00 HRK  za područje Republike Hrvatske

          Kategorija

                  Težina

                    Trošak dostave

  Papirna konfekcija

                  0-31kg

                       BESPLATNO

  Papirna konfekcija

                31-62kg

                         29,00 HRK

  Papirna konfekcija

  svakih sljedećih 31 kg

                       +29,00 HRK

 

Hitne isporuke na području Zagreba (isti dan od narudžbe, za narudžbe zaprimljene do 11h) naplaćuju se 50,00 HRK, bez obzira na iznos narudžbe.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti u Mensis AV d.o.o., uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:
na broj telefona: (01) 3704-515,
na e-mail adresu: omot@omot.hr
na adresu: Adler Internet trgovina, Rakitnica 2, 10 000 Zagreb.