Odaberite brand i unesite model Vašeg printera

 

Bez čega ne možete zamisliti ured?!

 

 Konkurencija je velika, a vas u poslu zadržavaju neke nepotrebne sitnice i sprječavaju vas da što prije i kvalitetnije odradite posao?! Poznato vam je i kako klijenti očekuju previše, uvijek su u žurbi pa i vi sami morate zbog njih žuriti?! Dapače, stiglo je vrijeme kada svi ponavljaju kako je vrijeme novac. Stoga se i vi sami pitate iz dana u dan bez čega to ne možete zamisliti ured i kako si olakšati posao.

 

Riješite se nereda

Stručnjaci su dokazali da će neuredan stol i radni prostor odbiti  kako vaše klijente, nadređene, ali i vas same od početka rada. Stoga su rezultati istraživanja pokazali da neuredan stol loše utječe na radnu produktivnost zaposlenika. Poznata vam je sigurno zbrka koja nastane kada vam hitno zatreba neki dokument ili spajalica, a baš tada to je „izgubljeno“. Pretraga vašeg radnog stola ili čak cijeloga ureda izgleda kao potraga za blagom u beskonačnome svemiru. No postoje načini kako spriječiti misteriozne gubitke i kvalitetno si organizirati ured i radni prostor. Jedno od rješenja je tjedni plan kojega ćete se uredno pridržavati i po njemu, ali ne mora nužno biti toliko točno precizirano, uređivati svoj ured. Pazite da ostavljate sve na svoje mjesto, u ladicama držite ono najpotrebnije i na dohvat ruke, klonite se nepotrebnih papirića koji će vam stvoriti velike zalihe smeća.

 

Radite sa stilom

Istraživanje među američkim poduzetnicima koji imaju vlastite velike urede, a zatim i ono među onima koji rade u uredima, ali imaju svoje nadređene, donijelo je iste rezultate. Svi su se bolje osjećali i bili produktivniji kada je njihov rad bio obilježen i njihovim stilom. Pri tome to ne znači da ćete vi brojke pisati drugačije nego li se to od vas očekuje, već da ćete svoju radnu okolinu ispuniti nekim detaljima koji će ostalima poslati dašak vašega stila. Hoćete li vi dodati kraj računala neki poseban okvir s fotografijom koja će vas razveseliti i u najstresnijim danima ili ćete pak na stol „nakačiti“ neke totalno „in“ detalje, kao olovke s perjem, lutkicama, vaša je odluka. Računajte na to da će vašim klijentima pokazati kakvi ste, a vas motivirati boljoj produktivnosti. Neka to bude sitnica bez koje vi ne možete zamisliti svoj ured.

 

Budite brzi, učinkoviti i organizirani

Kako bi vaš ured bio uvijek onakav kakvim ga zamišljate, praksa je dokazala da postoji nešto bez čega ne možete. U današnje vrijeme to su dobra računala ili laptopi te printer. Stigao vam je klijent i očekuje da mu nešto pokažete, uručite, izdate ugovor, a sami znate da vam sekunde igraju ulogu i da čak i po njima ocjenjuju kvalitete vaših usluga. I u tim trenucima krećete s printanjem, a nemate boje, vaši su toneri prazni, rezervnih nemate jer je šef naredio veliku štednju budući da je greškom kupio printere koji zahtijevaju preskupocjene tonere i sve vam pada u vodu. Vaš trud ne možete iskazati ugovorom na post it papiriću ili nekom škrabotinom. Pisaće mašine odavno nisu aktualne, a sastanak započinje za koju minutu. Stoga je većina istaknula da bez dobrog printera i pristupačnih tonera ne može zamisliti svoj ured. Vjerujem da se i vi slažete s time jer tako dobivate na brzini i učinkovitosti. iorganiziranosti te vam vaš rad u uredu ne postaje muka, već pruža zadovoljstvo.

Natrag na novosti