Odaberite brand i unesite model Vašeg printera

Bez obzira koliko je uspješna vaša tvrtka, uvijek postoje dodatni načini kako biti još uspješniji, profitabilniji i efikasniji. Jedan od tih načina je da mislite na zaštitu prirode i da budete „eco-friendly“, a uz to možete uštedjeti na tekućim troškovima poslovanja. Sve više proizvođača nude ekološke inačice svojih proizvoda i usluga, uz napomenu da je sve je veće korištenje upravo takvih ekološki prihvatljivih rješenja. Zbog toga nema razloga da se ne potrudite i napravite napravite svoj eko-frendly ured! Evo nekoliko prijedloga i savjeta s kojima možete započeti.

 

Više o tome

Konkurencija je velika, a vas u poslu zadržavaju neke nepotrebne sitnice i sprječavaju vas da što prije i kvalitetnije odradite posao?! Poznato vam je i kako klijenti očekuju previše, uvijek su u žurbi pa i vi sami morate zbog njih žuriti?! Dapače, stiglo je vrijeme kada svi ponavljaju kako je vrijeme novac. Stoga se i vi sami pitate iz dana u dan bez čega to ne možete zamisliti ured i kako si olakšati posao.

Više o tome

Sudjelovanje na sajmovima, konvencijama i izložbama su među najboljim marketinškim opcijama za upoznavanje novih ljudi i potencijalnih klijenata, no još jedna od opcija koja staje rame uz rame ovom načinu reklamiranja i promoviranja vaše tvrtke su promotivni materijali koje korisnici i klijenti vole. No, među mnoštvom tvrtki koji koriste ovaj način promocije kako se izdvojiti? Vaša tvrtka bi trebala učiniti nešto posebno i zanimljivo kako biste se izdvojili iz mase malih tvrtki koji su već uhodani sa ovim načinom marketinških kampanja.

Više o tome

Iako živimo u digitalnom dobu, još uvijek nismo u potpunosti u mogućnosti raditi bez papira. Uredski materijal i pribor su i dalje neophodni za obradu bilo kakvog zadatka na poslu. Osim poboljšanja produktivnosti, uredski pribor i predmeti su nešto što svaki administrativni radnik mora imati. Bilo da opremate svoj prvi ured ili preuređujete svoj aktualni, ovaj popis će vam pomoći da u vašem uredu imate svu potrebnu opremu, namještaj, tehnologiju i pomagala kako bi vaš posao tekao glatko i bez dodatnih stresova.

Više o tome

Bez obzira da li trebate pisač za dom ili ured, važno je odabrati onaj pravi tako da odgovara vašim potrebama printanja. Kako bismo vam pomogli u odluci naveli smo par značajka prema potrebama korisnika i razliku između laserskog i inkjet printera.

Više o tome

Kupnja osnovnih školskih potrepština i pribora je financijska glavobolja za mnoge roditelje ne samo u Hrvatskoj, već i cijelom svijetu. No, važno je znati da ne morate potrošiti malo bogatstvo svake godine. Donosimo vam par savjeta kako biste opremili vašeg školarca i uštedjeli nekoliko kuna.

Više o tome

U želji da održimo visoku razinu kvalitete i zadovoljimo najviše standarde ispisa, našu ponudu smo proširili EU obnovljenim tonerima.

Naši EU toneri proizvedeni su u Europskoj uniji i imaju sljedeće certifikate kvalitete izdane od Njemačkog zavoda DQS

  • ISO 9001:2008 za proizvodnju u skladu sa sustavom upravljanja kvalitetom
  • ISO 14001 : 2004 + COR1 : 2009 za proizvodnju u skladu sa sustavom upravljanja okolišem 
  • ISO 19752 / 19798 i ISO 24711 kojim se potvrđuje sukladnost sustava upravljanja kvalitetom i okolišem u proizvodnji tintnih i laserskih uložaka za pisače

Te su proizvedeni u skladu sa EMC Direktivom 2001/108/EC i nose CE - oznaku

Više o tome

U okviru ponude uredskog materijala nudimo Vam širok spektar proizvoda koji će olakšati vaše svakodnevno poslovanje.

U našoj ponudi možete pronaći od registratora, fascikala, blokova, uništavača papira i olovaka koji su sastavni dio svakog ureda do projektora, ploča za prezentacije, crtaćeg pribora i promo materijala koji će zadovoljiti specifične potrebe klijenata.

Sve artikle možete odabrati od cjenovno povoljnijih brandova; Fornax, ForOffice do ekskluzivnijih kao Parker, Pilot, Leitz, Navigator, IQ Premium itd

Ponudu smo proširili velikim izborom školskog pribora u okviru kojeg nudimo školske ruksake, pernice, pribor za crtanje i pisanje, školske biljeznice i blokove, tempere, kolaže i sve potrebno za vaše školarce.

Više o tome

Iako se u javnosti puno govori o digitalizaciji i 'paperless' uredima i dalje osnovu uredskog poslovanja čine uređaji za ispis dokumenata ili 'printeri'.

Prilikom izbora novog printera možete odabrati laserski printer ili inkjet (tintni) printer. Iako su ink jet printeri u nabavci jeftiniji morate znati da što povoljnije kupite printer to će vas kasnije skuplje koštati ispis svake stranice.

Ukoliko mjesečno ispisujete više od 500 stranica svakako razmislite o nabavci laserskog printera.

Ukoliko nemate specifične potrebe ispisa (ispis fotografija, produkcijski ispis...) svakako razmislite o nabavci multifunkcionalnog uređaja. Takvi uređaji osim samog ispisa nude mogučnost kopiranja, skeniranja i faxiranja, što svakako nije naodmet imati u jednom uređaju.

Pri kupnji novog uređaja, razmislite, što je moguće detaljnije o zahtjevima koje imate kako bismo Vam mogli pomoći pri odabiru.

Više o tome